“Laat ons waarde toevoegen aan de waarde die u creëert.”

Uw wereld is uitdagend en complex. Uw wereld dynamiseert, onder meer als gevolg van klimaatverandering en de groeiende wereldbevolking. Binnen agro ligt uw focus, in de sector die met een half biljard omzet van cruciale waarde is voor ons land. Daar waar uw expertise schuilt en uw passie en fingerspitzengefühl u laten excelleren.

Het logistieke ontzorgen laat u aan ons. Geen willekeurige expediteur, maar van additionele waarde op uw vakgebied. Ons agro-team heeft ruim tien jaar ervaring met FCL- en LCL-containers naar wereldwijde bestemmingen, waarbij wij bijvoorbeeld transport van meststoffen, potgrond, veenmos en cocopeat verzorgen. Of onderdelen voor kassenbouw en fabricage voor machines, voor klanten aan de agro-productiezijde.

Laat ons helpen supply chains te optimaliseren: van haven tot haven, van deur tot deur. Ketenintegratie, compliance en digitalisering voor uw supply chain: omarm de logistieke perfectie die we presenteren. Laat ons waarde toevoegen aan de waarde die u creëert. Laten we agro-krachten bundelen.

Offerte aanvragen  >