<  HOME
Afnemend noodtransport maakt plaats voor normale goederenstroom

Ondanks dat het coronavirus de wereld nog altijd in zijn greep heeft, daalt het aantal sterfgevallen en worden de coronamaatregelen om ons heen versoepeld.

Door de afnemende vraag naar beschermende en medische artikelen tegen het coronavirus ontstaat er weer ruimte voor goederenstromen die normaliter door de lucht worden vervoerd.

Nu de vrachtprijzen als gevolg daarvan dalende zijn en de economie langzaamaan herstellende is, verhoogt de snelheid van luchtvracht de waarde van uw goederen nu meer dan ooit.

Ondanks dat de capaciteit wordt verminderd doordat airlines passagiersvliegtuigen uit de markt halen, zetten momenteel veel andere luchtvaartmaatschappijen juist vracht aan boord van passagiersvluchten om ruimte te kunnen garanderen.

Doordat wij fysiek vertegenwoordigd zijn nabij Amsterdam Schiphol en als gecertificeerd IATA-agent direct zakendoen met alle luchtvaartmaatschappijen, zijn wij in de positie om u een echt passende oplossing te bieden.

Wij adviseren u graag over de snelste en beste routes. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of het boeken van uw lading op de beschikbare vluchten.