<  HOME
Luchtvrachtverkeer krabbelt op

Terwijl de coronacrisis nog aan de orde van de dag is, krabbelt het vliegverkeer voorzichtig op. Snelheid is nu voor veel zendingen belangrijker dan ooit.

De versoepeling van de lockdowns om ons heen, alsmede de toenemende koopbereidheid in Nederland zorgen ervoor dat veel zendingen momenteel meer haast hebben dan ooit. Luchtvracht is de aangewezen modaliteit om uw zending snel naar de plaats van bestemming te vervoeren.

Passagiersvliegtuigen worden nog steeds ingezet als vrachtvluchten, waardoor aan ruimte momenteel nauwelijks gebrek is. Ook de vrachtprijzen zijn weer dalende ten opzichte van de tijd waarin de coronacrisis zijn hoogtepunt bereikt had. Deze ontwikkelingen maken luchtvaart weer toegankelijker voor uw product.

Doordat wij fysiek vertegenwoordigd zijn nabij Amsterdam Schiphol en als gecertificeerd IATA agent direct zaken doen met alle luchtvaartmaatschappijen, zijn wij in de positie om u een echt passende oplossing te bieden. Onze luchtvrachtspecialisten adviseren u graag over de snelste en beste routes. Neem voor meer informatie of het boeken van uw lading met de beste luchtvrachtmogelijkheid contact op met General Manager Jan Dits.