<  HOME

Bedrijfsprofiel

Een uitgesproken visie op transport en logistiek, een enthousiast en ervaren team, en Rotterdam, The Gateway to Europe, dat ons alle instrumenten biedt om alleen het beste voor onze klanten te kunnen realiseren.

Jordex Shipping & Forwarding B.V. verleent sinds 1987 haar logistieke diensten en is uitgegroeid tot een serieuze speler op de markt. Naast de brede mogelijkheden en expertise, is het vooral onze aanpak die ons onderscheidt. Een uitgesproken visie op transport en logistiek, een enthousiast en ervaren team, en Rotterdam, The Gateway to Europe, zijn instrumenten waarmee wij alleen het beste voor onze klanten kunnen realiseren.

Missie

De missie van Jordex is om onze klanten alle logistieke zorgen uit handen te nemen. Het team van professionele medewerkers stelt de klant centraal. Altijd!

Innovatie

Ons werk draait om het vervoeren en begeleiden van vracht van A naar B. Kwalitatief hoogwaardige diensten en duurzame relaties zijn echter alleen realistisch wanneer de aanpak gericht is op een doorlopende vernieuwende kijk op onze werkzaamheden met als doel onszelf constant te verbeteren. Hierbij staat bij Jordex onverminderd de klant centraal. Geen gestandaardiseerde diensten, geen schema’s, maar een persoonlijke aanpak op maat is waarom u graag zaken met Jordex wilt doen.