<  HOME

Bedrijfsprofiel

Onze mensen zijn echte bemiddelaars; expediteurs pur sang. Houdt u van passie en “out of the box”-denken? Schaalt u kwaliteit hoog in? Laat ons dan uw logistieke vertrekpunt zijn.

Jordex Shipping & Forwarding B.V. verleent sinds 1987 haar logistieke diensten en is uitgegroeid tot een serieuze speler op de markt. Naast het bieden van een rijk arsenaal aan mogelijkheden is de upgrade van uw klantervaring ons handelsmerk. Ons team transformeert al uw transportwensen van economy naar businessclass.

Ons enthousiaste en ervaren team heeft een uitgesproken visie op logistiek en transport, wat u garandeert van een excellent serviceniveau. Kiezen voor ons, staat garant voor het omarmen van kwaliteit en tevredenheid.

Wij zorgen ervoor dat, afgestemd op de goederensoort en specifieke wensen, de meest efficiënte vervoerswijze wordt gekozen. Dat kan via alle bestaande modaliteiten, die we voor u in kaart brengen. Onze medewerkers organiseren in overleg het vervoer van deur tot deur, regelen op- en overslag, onderhandelen over de prijs en verzorgen contracten. Ook regelen wij graag met behulp van betrouwbare partners en specialisten de douaneformaliteiten.

Al het denkbare én ondenkbare werk nemen wij uit handen, wat onze ontzorgende en doortastende insteek meteen aanstipt. De medewerkers van Jordex zijn betrokken vertrouwelingen die u bijstaan met raad en daad! Zoals het een Rotterdams bedrijf betaamt.