<  NIEUWS
In gesprek met Financial Administration Assistant Perlita
15  2021

Met zeven man sterk staan we voor u klaar in Abu Dhabi. Perlita is werkzaam op het Finance Department, maar hoe ervaart zij deze rol binnen de organisatie? Tijd voor een interview met Financial Administration Assistant Perlita Bihag.

Kun je ons meer vertellen over jouw rol binnen Jordex Global?
Ik werk op de financiële afdeling in Abu Dhabi, het regionale hoofdkantoor van Jordex Global. Mijn functie omvat uit een grote verscheidenheid aan dagelijkse taken, ik beheer het volledige financiële proces van A tot Z. Dagelijkse taken zoals het beheren van crediteuren, debiteuren, ouderdomsanalyses en cashflow prognoses etc. De nauwe samenwerking met alle medewerkers in het bedrijf geeft mij veel voldoening, vooral wanneer alles op rolletjes loopt dankzij de teaminspanning die wij leveren.

Hoe bedien je de klant dagelijks binnen jouw rol?
Klanttevredenheid is een van onze belangrijkste speerpunten, maar wij gaan nog een stap verder. Dit geldt ook voor de financiële afdeling. Natuurlijk is er een dunne lijn tussen klanttevredenheid en de afspraken die wij maken met onze klant. Een goede balans tussen beiden is essentieel.

Hoe zou je het bedrijf en de cultuur van Jordex Global omschrijven?
Bij Jordex werken we met collega’s van verschillende achtergronden en culturen. Jordex Global is een plek die ruimte biedt aan en waardering heeft voor diversiteit en die de verschillende achtergronden als team sterker weet te maken. Werken bij het bedrijf heeft me geholpen om vaardigheden te ontwikkelen en zakelijke relaties op te bouwen met mensen van over de hele wereld. De beste manier om de cultuur binnen Jordex te omschrijven is: work hard and play hard.

Wat maakt jouw werk leuk?
Ik voel een grote voldoening als ik tegen een deadline aanloop en ik maar één kans heb om het goed te doen en het beter blijkt uit te pakken dan we verwacht hadden. Ook heb ik een manager die dagelijks een blijk van waardering toont, wat mij vrolijk maakt.

Ik heb vernomen dat jullie op zoek zijn naar een directe collega binnen jouw team. Kun je ons meer vertellen over de vacature?
Klopt, Jordex groeit door en meer klanten betekent meer werk! We zijn op zoek naar een administratief/financieel medewerker om ons team te versterken. Hij of zij zal bijdragen aan ons klantgerichte service en moet een grote hulp zijn bij het behalen van onze bedrijfsdoelstellingen. Hiermee kunnen we ons meer richten op de commerciële aspecten van de organisatie en andere vooraf gedefinieerde taken.