<  NIEUWS
Jordex Global Abu Dhabi member of the NAFL
13  2016

Jordex Global Abu Dhabi is sinds kort lid van The National Association Freight and Logistics (NAFL). De NAFL is de branchevereniging voor expediteurs in de Verenigde Arabische Emiraten. Naast het ondersteunen van lokale forwarders, organiseren zij ook trainingen en evenementen om kennis uit te wisselen (vergelijkbaar met de FENEX in Nederland).

De NAFL is in 1992 opgericht in Dubai en lid van de FIATA, The International Federation of Freight Forwarders Associations, die gestationeerd is in Zürich (Zwitserland). Vanaf de oprichting is het ledenaantal gestegen en heeft de NAFL haar activiteiten en invloeden versterkt en daarmee een leidende positie weten te bemachtigen in de regio.

Met Jordex Global, als lid van de NAFL, bent u als verlader goed vertegenwoordigd. Mocht u vragen hebben over export of import in de Gulf Council Cooperation regio of de Verenigde Arabische Emiraten, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw contactpersoon binnen Jordex of direct met ons Jordex Global kantoor.