<  NIEUWS
Jordex kleurt in nieuwe stijl
18  2021

Leuk nieuws! Wij hebben onze huisstijl in een nieuw, fris en eigentijds jasje gestoken. Vanuit de behoefte uniformiteit uit te stralen door alle Jordex kantoren, hebben we onze huisstijl herzien en een nieuw logo ontworpen die alle entiteiten vanaf nu zullen dragen.

De nieuwe Jordex huisstijl wordt ondersteund door een kleurenpalet van blauw en zwart als primaire kleuren, oranje als contrasterende kleur en een “touch of” goud voor de details in onze uitingen. Kleuren die positiviteit, vertrouwen, innovativiteit, succes en kracht uitstralen, waar wij ons aan kunnen meten en die weerspiegelen wie de gezichten van Jordex zijn. Een leuk aanvullend feitje is dat onze contrasterende kleur oranje uit de huisstijl tot één van de favoriete kleuren behoort van zowel mannen als vrouwen.

Hiermee is het onderstaande Jordex kleurenpalet tot stand gekomen, waar u al een glimp van hebt kunnen opvangen via onze socials, website en in onze e-mailondertekeningen. Vanaf nu zullen wij stapsgewijs alle uitingen die u van ons kent kleuren naar de nieuwe stijl. U hebt de primeur van onze eerste nieuwsbrief in de nieuwe stijl!

Jordex heeft de laatste vijf jaar een aantal nieuwe kantoren geopend. Via onze socials houden wij u graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de wereld van transport en logistiek en posten we content die de interne betrokkenheid van Jordex weergeeft. De uitbreiding met nieuwe kantoren heeft het dienstenpakket van Jordex verbreed, allen met hetzelfde Jordex DNA. Volg ons op Jordex Global via LinkedIn.