Jordex Global

Dubai | Abu Dhabi

Met Jordex Global helpen wij jou met de vertrouwde kwalitatieve service uit Rotterdam, maar dan in de Verenigde Arabische Emiraten. Wij zijn niet alleen actief in de regio, maar we zijn er ook fysiek vertegenwoordigd met twee kantoren.

Het Midden-Oosten vormt een logistieke hub voor de wereldhandel. Naast de gunstige geografische ligging zijn er veelbelovende ontwikkelingen en investeringen in de regio. De historische zijderoute wordt herbouwd en brengt talloze kansen in het zakendoen met zich mee. Maar jouw ondernemersexpertise uit Nederland is niet voldoende om business te drijven in hét handelscentrum van de wereld.

Het analyseren van de markt en monitoren van economische en politieke ontwikkelen zijn cruciaal. Ons succes wordt bepaald door het bouwen van een betrouwbaar netwerk met specialisten. Ons werkveld is gevuld met deskundige agenten en gedreven leveranciers.

Onze specialisten in Dubai en Abu Dhabi springen daarom graag bij om u te helpen met deze essentiële tools. Dagelijks investeren wij in kennis en kunde van het logistieke vak. Dit is iets wat wij graag delen met onze klanten.

Laat ons jou assisteren met transporten en logistieke vraagstukken van en naar het Midden-Oosten. Wij zijn bekend in alle werkvelden en dragen een breed expertise van projecten en chartering in de constructiesector, kassenbouw en pijpleidingen voor de olie- en gasindustrie tot aan voedingsmiddelen, diervoerderindustrie, afval, auto-onderdelen, machines, chemicaliën en meer. Wij staan altijd voor u gereed om u te assisteren met uw transportbehoeften.

Welkom in het Midden-Oosten,
welkom bij Jordex.

Contact

Jordex Global Abu Dhabi, UAE
Sky Tower, 11th Floor office No. 04 City of Lights, Al Reem Island

Jordex Global Dubai, UAE
Jumeirah Bay Tower-X3, Cluster x
Level 36, Office No. 3605

Wij gebruiken cookies. Learn more