<  HOME
Stem op Het Vitaalste Bedrijf!

Als provinciewinnaar van Zuid-Holland maken wij kans om bekroond te worden tot Het Vitaalste Bedrijf van Nederland, maar daar hebben wij uw hulp bij nodig!

De zoektocht naar het Vitaalste Bedrijf van Nederland leidt naar de ondernemer die het best met zijn medewerkers omgaat wat het investeren in vitaliteit betreft.

Het Vitaalste bedrijf van Zuid-Holland

Voormalig zwemmer Pieter van den Hoogenband heeft Jordex op dinsdag 16 mei 2017 de prijs overhandigd voor Het Vitaalste Bedrijf van Nederland. Volgens juryvoorzitter Van den Hoogenband investeert het bedrijf het meest in het vitaal houden van zijn medewerkers.

Het Vitaalste Bedrijf van Nederland

De twaalf provinciewinnaars nemen het tegen elkaar op in de race voor Het Vitaalste Bedrijf van Nederland. De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens de grote finale op donderdag 23 november in de RAI Amsterdam.

Stemmen

Helpt u ons mee Het Vitaalste Bedrijf van Nederland te worden? Stem dan op Jordex! Klik op de button ‘Stem’ in de afbeelding waar Pieter van den Hoogenband en CEO Ruud Maaskant op staan, voer uw e-mailadres en bevestig uw stem per e-mail. Stemmen kan tot en met zondag 19 november.

 

Jordex Vitaliteitsplan

Vitaliteit is één van de pijlers waarop wij ons richten. Tot in detail is er aan alle facetten gedacht: van huisvesting en kantoorindeling tot een moderne airconditioning en het realiseren van een ‘huiselijke’ vertrouwde werkomgeving. Er is een moderne keuken annex restaurant met verse groenten en salades en inpandig een volledig uitgeruste sportschool.

“Het is een simpele rekensom”, stelt CEO Ruud Maaskant. “Als jij als werkgever verwacht dat je mensen optimaal voor jou presteren, dan moet je er ook voor zorgen dat zij dat in een optimale werkomgeving kunnen doen. Er is voor ons niets onbespreekbaar als het helpt om onze mensen beter in hun vel te laten zitten.”

Wij nemen het als winnaar van Zuid-Holland aan het einde van het jaar op tegen de winnaars van de andere provincies. De prijs voor Het Vitaalste Bedrijf van Nederland wordt op 23 november 2017 uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam. De landelijke winnaar neemt het stokje dan over van Zalsman uit Zwolle, dat zich nu Het Vitaalste Bedrijf van Nederland mag noemen.

Initiatiefnemers

De verkiezing van Het Vitaalste Bedrijf is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar. De prijs wordt voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Vitale bedrijven zijn van groot belang voor de economie van Nederland. Daarom stimuleren MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar bedrijven om te investeren in duurzaam inzetbare medewerkers.