<  HOME

Jordex kleurt groen

Met het oog op een gezonde toekomst voor de volgende generaties dragen wij graag bij aan het groen kleuren van de maatschappij.

Jordex streeft naar ondernemerschap waarbij er een balans is tussen ‘People, Planet en Profit’.

People

Om enthousiasme, plezier, maar ook toegankelijkheid uit te stralen, zijn wij als bedrijf niet alleen gebaat bij fitte medewerkers, maar vooral gelukkige medewerkers. Het nuttigen van gezonde, verse en bewuste producten kan in onze brasserie. Het bevorderen van een actieve levensstijl kan tijdens bedrijfsfitness onder begeleiding van een personal trainers in onze eigen inpandige sportschool.

Planet

Ons kantoor is ingericht op een ‘groene’ bedrijfsvoering. Gebruik van gas, water en licht wordt beperkt. Paperless werken juist gestimuleerd. Met de aanschaf van een aantal elektrische auto’s en auto’s met een zuinig energielabel proberen ook wij op onze beurt de uitstoot van CO2 terug te dringen.

Profit

Wij stellen onze medemens graag in de gelegenheid zichzelf te ontplooien en ervaring op te doen voor de toekomst. Als Erkend Leerbedrijf begeleiden wij stagiaires van diverse opleidingen tijdens hun (afstudeer)stage. Sporters van lokale verenigingen bieden wij de juiste omstandigheden om de beste prestaties op het veld neer te zetten middels sponsorschap. En wij zetten ons met alle plezier in voor goede doelen.