<  HOME

Jordex Ommetje Challenge

Ruud staat dit jaar 15 jaar aan het roer van Jordex én blaast op 31 mei 55 kaarsjes uit. Hier staan we graag bij stil. Al is stilstaan eigenlijk niet toepasselijk. We willen namelijk samen met jou in beweging komen voor het goede doel.

Een wandeling maken is goed voor de hersengezondheid. Je krijgt er meer energie van, het bevordert je productiviteit, helpt je te onthaasten en het verbetert je creativiteit.

In mei kun je meedoen met de Jordex Ommetje challenge. Verdien 150 punten door te wandelen met Ommetje en wij doneren namens jou € 15,- aan de Hersenstichting. Op Ruud zijn verjaardag (31 mei) zullen we de balans opmaken en de donatie doen.

Je kunt punten verdienen door een ommetje van 20 minuten te maken. Extra punten krijg je door voor ’s morgens 9 uur of een reeks aaneengesloten dagen te wandelen, de campagne te delen en hersenweetjes te verzamelen. Hoe het werkt? Heel simpel:

  • Download de gratis Ommetje app in de App Store of Google Play Store
  • Maak een persoonlijk account aan
  • Voer de Jordex teamcode in: 9EWHK
  • Kies team Jordex
  • Verdien voor 31 mei 150 punten in Ommetje

Op Ruud’s verjaardag (31 mei) zullen we de balans opmaken en een donatie van maximaal € 10.000,- doen. Dus nodig je collega’s, vrienden en familie uit en wandelen maar! #jordexommetje

De challange is afgelopen. We hebben met zijn allen maar liefst 3979 ommetjes, 2704:40 minuten en € 1.500 voor de Hersenstichting bij elkaar gelopen!