<  HOME
Jordex Projects & Chartering
Sinds 1 september 2020 heeft de Jordex-groep het dienstenpakket verbreed met een nieuw kantoor in Rhoon: Jordex Projects & Chartering B.V.

U kiest voor Jordex en krijgt onze expertise en hoogwaardige dienstverlening in return. Wij treden u tegemoet met een gedetailleerd plan, waarbij operationele- en vrachtrisico’s afgedekt kunnen worden. Jordex Projects & Chartering beschikt over solide, sterke partners met een zeer goede naam in de markt. Dat stelt ons in staat vaste vracht voor u te garanderen. Zowel voor korte als lange termijncontracten.

Wij bieden mogelijkheden voor wereldwijde project logistiek en over de Europese binnenwateren, evenals het verzorgen van betrouwbare op- en overslagservices. Daarnaast treedt Jordex in West-Europa op als haven- en scheepsagent. Indien gewenst kunnen wij 24/7 inspectie- en supervisieservices aanbieden.

U ervaart niet alleen onze kennis en kunde. Wij voegen er drive en liefde voor het logistieke vak aan toe. Dat zijn onderscheidende factoren. Het verschil tussen meedoen en… winnen.


Offerte aanvragen  >

Offerte aanvragen  >