<  HOME

Keep it Cool

Met de brand movie WE ARE JORDEX die vorig jaar uitkwam, heb je kennis kunnen maken met de mensen van Jordex en de bedrijfscultuur. Het laat zien wie zij zijn als team én waar we voor staan. Zo is het wel besproken steigerende paard op de containerterminal kenmerkend voor ons DNA; loyaal, vitaal en kracht. Geen sierpaarden, maar werkpaarden.

Dit jaar laten wij de gezichten zien achter twee van onze specialisaties die ondanks de coronapandemie gegroeid zijn: reefercontainers en Afrika. Ferdi Lems (Business Development Manager Reefers) en Joey Verbrugge (Business Development Manager Africa) schitteren op unieke locaties in Rotterdam.

Eén van die locaties is de RWG Terminal. In augustus 2020 lag daar het grootste containerschip ter wereld. Tijdens zijn maiden voyage vanuit Azië was Rotterdam de eerste stop in Europa. De stad, onze stad, waarnaar het schip ook vernoemd is. Naast de volledig geautomatiseerde terminal zijn er shots opgenomen bij het reeferdepot van Smith Holland.

We trappen af met de reefervideo; Keep it Cool. Nederland staat in de wereldtop als het om het exporteren van voedingsmiddelen gaat. Ferdi: “De stijgende wereldbevolking en de behoefte aan verse, steeds vaker luxe producten, zal de export doen groeien. Wij hebben de optelsom gemaakt en geanticipeerd. Reefertransporten zijn gerangschikt als topprioriteit.’’

Met ons aan je zijde komen producten in optimale staat aan op de plaats van bestemming en kun jij het hoofd koel houden!