REGIO'S

LATIJNS-AMERIKA

“We swingen er naar Latijns-Amerikaans gebruik.”

Bruisend, passierijk, swingend: zomaar wat charmante eigenschappen van het cultuurrijke Latijns-Amerika. Het is eveneens een weerbarstige en temperamentvolle regio, waar je de letterlijke en figuurlijke weg moet kennen. Je moet de taal spreken, maar meer dan dat. Het aanvoelen van dit handelsgebied moet diep in je vezels zitten. Je moet het voelen, en die gevoelskant stapelen bovenop logistiek vernuft.

Wees welkom bij Jordex, waar wij dat droompakket bieden. We spreken de taal, maar dat niet alleen. We swingen er naar Latijns-Amerikaans gebruik, wat betekent dat we zijn verrijkt met Latijns-Amerikaans bloed. Het bewijs: Latijns-Amerika zit diep in onze vezels.

Wilt u profiteren van dit onderscheidend vermogen, een uitstekend lokaal agentennetwerk en onze specialisaties in diverse goederenstromen als wijn, fruit en vlees? Bent u zich bovendien bewust dat wij ons verregaand hebben verdiept in de specifieke kenmerken van food, die vaak in reefers worden vervoerd? Dan presenteren we graag een rijke diversiteit aan logistieke servicemogelijkheden, uiteraard in combinatie met passierijk advies over de juiste Incoterms en bruisende economische ontwikkelingen. Latin style verzekerd!

Offerte aanvragen  >