REGIO'S

MIDDEN-OOSTEN

“Ongekende gastvrijheid en een lange adem. Laten we het simpel stellen: u heeft ons nodig!”

Een spannende en veelbelovende regio, waar u moet weten wat de realiteit van vandaag is om uw ondernemersbeslissing voor morgen te nemen.

U heeft ondernemersexpertise nodig, maar dat is niet voldoende om in hét handelscentrum van de wereld succesvol business te bedrijven. U heeft een marktanalyse nodig. U heeft deskundigen nodig die politiek-economische trends signaleren. U heeft duurzame relaties nodig met leveranciers en lokale agenten, maar ook logistieke specialisten. U heeft duurzame relaties nodig met leveranciers en lokale agenten, maar ook logistieke specialisten in relatie tot projectlading en levensmiddelen. Laten we het simpel stellen: u heeft ons nodig. Wij representeren al deze essentiële tools om succesvol te zijn in het Midden-Oosten.

Wij bieden het u allemaal. Logistiek in de volle breedte enerzijds, prognoses over kansen en ontwikkelingen anderzijds. Vanuit ons uitgebreide globale agentennetwerk en vanuit ons eigen Jordex Global kantoor in Abu Dhabi en Dubai. Want we zijn niet alleen actief in de regio, we zijn er ook fysiek vertegenwoordigd. Welkom in het Midden-Oosten, welkom bij Jordex.

Offerte aanvragen  >