<  NIEUWS
Aangepast beleid coronavirus
16 maart 2020

Het coronavirus heeft ons land in zijn greep. Om verdere verspreiding van het virus te beperken, heeft het kabinet gisteren tijdens het crisisoverleg besloten extra maatregelen te treffen. Scholen, kinderdagverblijven, eet- en drinkgelegenheden en sport- en fitnessclubs zijn per direct gesloten tot maandag 6 april.

Mensen worden opgeroepen om zo veel mogelijk uit huis te werken en 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. Om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen, hebben wij ons beleid aangepast. De helft van de medewerkers werkt vanuit huis, we zitten verspreid over het kantoor en hebben zakelijke bezoeken geannuleerd.

Tijden van crisis brengen onzekerheid met zich mee. Een ideale oplossing is er niet, maar door begrip voor elkaar te tonen en elkaar te helpen, komen we een heel eind. Wij zullen ons uiterste best doen om de service te bieden die u van ons gewend bent en blijven telefonisch en per e-mail bereikbaar.

In deze moeilijke tijden staan wij als professioneel logistiek dienstverlener klaar om gezamenlijk de uitdaging aan te gaan!