<  NIEUWS
Alpe d'HuZes; van onmacht naar kracht
8 mei 2019

De trainingen zijn in volle gang, de teller staat op bijna 15.400 euro en het is uitkijken naar de beruchte berg de Alpe d’Huez. Nog 21 dagen tot aan de life changing experience van Ruud Maaskant, de Alpe d’HuZes!.

Ruud Maaskant, CEO Jordex, strijdt op 6 juni 2019 voor de vierde keer mee tijdens de Alpe d’HuZes. Dat doet hij niet alleen, maar samen met de Rotterdam Fund Racers. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen zij fietsend de 21 bochten van de Alpe dHuez om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Naast dat het sportieve evenement garant staat voor een unieke ervaring, is het saamhorigheidsgevoel enorm. De koersweek staat in het teken van het uiterste uit jezelf halen en onmacht die door kanker ontstaat om te zetten in kracht. Dat doen de Rotterdam Fund Racers ‘hand in hand vastberaden’.

Wilt u Ruud nog een extra ruggensteun de berg op geven voor de KWF Kankerbestrijding? Dan kunt u een donatie overmaken via zijn actiepagina.