<  NIEUWS
Beursagenda MENA regio najaar 2017
7 juli 2017

Dit najaar is er in de MENA regio weer een aantal grote beurzen die interessant kunnen zijn voor diverse Nederlandse topsectoren. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

8 – 11 oktober 2017 – Saudi Agriculture – Riyadh
De Saudi Agriculture beurs wordt al 35 jaar in Saoedi-Arabië gehouden, waar elk jaar weer veel Nederlandse bedrijven staan. Deze agricultuur beurs wordt tegelijk gehouden met de Saudi Agro-Food en Saudi Food Pack. Dit jaar ligt de focus op de organische agricultuur. Kijk voor meer info op: http://saudi-agriculture.com/.

23 – 26 Oktober 2017 – Saudi Build – Riyadh
De 29e editie van de Saudi Build is de belangrijkste en grootste bouwhandel beurs in Saudi Arabië. De infrastructuur staat in deze regio hoog op de agenda, aangezien er veel bouwprojecten zijn of gaan komen. Kijk voor meer informatie:  http://saudibuild-expo.com/default.

31 Oktober – 2 November 2017 – Gulfood Manufacturing – Dubai
De Gulfood Manufacturing in Dubai staat in het teken van verpakkingen en ingrediënten voor de voedsel industrie. Kijk voor mee info op: http://www.gulfoodmanufacturing.com/.

13 – 17  November – ADIPEC – Abu Dhabi
De ADIPEC is de grootste olie en gas beurs en conferentie van het Midden-Oosten die jaarlijks in Abu Dhabi wordt gehouden. Deze beurs verwelkomt honderden sprekers, duizenden exposante bedrijven en tienduizenden professionals uit de hele wereld. Kijk voor meer info op: https://www.adipec.com/.

26 – 29 november – Big 5 – Dubai
De Big 5 is de grootste bouw- en constructiebeurs in het Midden-Oosten die vanuit diverse uithoeken goed wordt bezocht. De bouwprojecten lijken na de crisis in het Midden-Oosten langzaam weer toe te nemen. Kijk voor meer info op: https://www.thebig5.ae/.

12 – 14 December 2017 – Sial Middle East – Abu Dhabi
De Sial Middle East wordt voor de 8e keer georganiseerd in deze regio. Deze beurs richt zich op de voedingsmiddelenindustrie, drank en hospitality, waar het Holland Paviljoen tevens te vinden is. De Sial beurs vindt zich niet alleen plaats in Abu Dhabi, maar ook in Azië en Europa. Kijk voor mee info: http://sialme.com/

12 – 14 December  2017 – Iranimex – Kish Island
De Iran International Maritime Industries Exhibition is de enige maritieme beurs in Iran en wordt voor de 19e keer gehouden. Europoort Rotterdam is de officiële partner van deze beurs. Nu de sancties zijn opgeschort is de interesse in deze beurs toegenomen. Het Holland Paviljoen is tevens aanwezig. De beurs vindt plaats op Kish Island (Kish Economic Free Zone), wat reizen voor internationale bezoekers een stuk makkelijker maakt. Kijk voor meer info op: http://maritimetechnology.nl/events/iranimex-2017/