<  NIEUWS
Beursagenda MENA voorjaar 2019
5 februari 2019

Vanaf eind januari is er in de MENA-regio (Middle East and North Africa, Midden-Oosten en Noord-Afrika) weer een aantal grote beurzen die interessant kunnen zijn voor diverse Nederlandse topsectoren. Wij hebben deze voor u op een rijtje gezet.

Gulfood, Dubai – 17 t/m 21 februari 2019
De Gulfood is ‘s werelds grootste food en beverage beurs. Dit jaar viert de beurs haar 24ste editie. Het jaarlijkse evenement is de tentoonstelling die de food en beverage handel in meer dan 120 landen bevordert op het gebied van smaak, innovatie en trends. Kijk voor meer informatie op www.gulfood.com.

AgraME, Dubai – 5 t/m 7 maart 2019
AgraME is een internationaal B2B evenement met een focus op pluimvee, aquacultuur, horticultuur en innovatieve landbouwmachines en -technologie. Bezoekers komen van elk continent om nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Kijk voor meer informatie op www.agramiddleeast.com.

Africa Food Manufacturing, Egypte; Cairo – 7 t/m 9 april 2019
Het jaarlijkse evenement in Cairo, de Africa Food Manufacturing, is leidend op het gebied van voedselverwerkingindustrie. Het vertegenwoordigt diverse scala’s van verpakkingen en verwerkingsoplossingen wereldwijd. Het biedt een unieke mogelijkheid voor de hele regio om te vergaderen, netwerken, onderhandelen en zaken te doen. Kijk voor meer informatie op www.africa-foodmanufacturing.com.

Agro Food Oman, Muscat – 22 t/m 24 april 2019
Agro Food Oman is gericht op de agricultuur en visserij in het land. Veel verschillende sectoren worden vertegenwoordigd waaronder machines, foodprocessing, (halal) voedsel en producten, visserij, kassenbouw, farming technologie en omgevingsmanagement. Ook vanuit Nederland zal er een focus zijn op deze beurs met een Holland Paviljoen. Kijk voor meer informatie op http://www.agro-oman.com//.

Iran Oil Show, Iran; Tehran – 1 t/m 4 mei 2019
Voor de 24ste keer houdt Iran een internationale show voor verschillende sectoren als olie, gas, raffinage en petrochemische sector. Dankzij de diversiteit en het aantal deelnemers is dit evenement één van de belangrijkste olie en gas gebeurtenissen in de wereld. Kijk voor meer informatie op www.iran-oilshow.ir/English.

Iran Agro, Tehran, Iran – 18 t/m 21 juni 2019
De Iran Agro wordt voor de 26ste keer georganiseerd in Tehran International Fairgrounds door de specialisten van de ‘German trade show’ en hun Iraanse partner Palar Samaneh. Nu de internationale sancties tegen Iran zijn versoepeld, is de verwachting dat de Iraanse agro-industrie een flinke groei zal doormaken. Kijk voor meer informatie op www.iran-agro.com.