<  NIEUWS
Beursagenda Midden-Oosten najaar 2016
17 augustus 2016

Vanaf september zijn er in de MENA regio weer een aantal grote beurzen die interessant kunnen zijn voor diverse Nederlandse topsectoren. We hebben ze voor u op een rijtje gezet.

3 – 6 september 2016 – Iran Green Trade Fair – Tehran
De Iran Green Trade Fair wordt georganiseerd vanuit de Nederlandse HPP Exhibitions. Meer dan 70 bedrijven, met voornamelijk een Nederlandse achtergrond, zullen hierbij aanwezig zijn. Deze beurs is erop gericht om de internationale en Iraanse tuinbouwindustrie samen te brengen. Kijk voor meer informatie op: http://www.hppexhibitions.com/horticulture/2016/iran/?page=vis.

2 – 5 oktober 2016 – Saudi Agriculture 2016 – Riyadh
Al 34 jaar wordt deze agricultuurbeurs in Saoedi-Arabië gehouden. Veel Nederlandse bedrijven staan al jaren op deze beurs. Het wordt tegelijk gehouden met de Saudi Agro-Food en Saudi Food Pack. Dit jaar zal de focus meer liggen op de organische agricultuur. Kijk voor meer informatie op: http://saudi-agriculture.com/.

18 – 21 oktober 2016 – IRANIMEX 2016 – Kish Island
De Iran International Maritime Industries Exhibition is de enige maritieme beurs in Iran en wordt voor de 18e keer gehouden. Nu de sancties zijn opgeschort, is de interesse in deze beurs toegenomen en zal er een Holland Paviljoen aanwezig zijn. Europoort Rotterdam is de officiële partner van deze beurs. Het wordt gehouden op Kish Island (Kish Economic Free Zone), wat reizen voor internationale bezoekers een stuk makkelijker maakt. Kijk voor meer informatie op: http://iranimex.ir/portal/en-US?Page=en_MainPage.

27 – 30 oktober – IRANPLEX – Tehran
Van 23 t/m 30 oktober vindt de Iranplex plaats in Tehran. Deze beurs staat in het teken van (pluim-) vee, zuivel en alles wat hierbij komt kijken. Kijk voor meer informatie op: http://en.miladgroup.net/t-7/7/.

7 – 10 november – ADIPEC – Abu Dhabi
De Adipec is de grootste olie- en gasbeurs en -conferentie van het Midden-Oosten die jaarlijks in Abu Dhabi wordt gehouden. Meer dan 2.000 bedrijven zullen dit jaar deelnemen met een stand. Kijk voor meer informatie op: https://www.adipec.com/.

7 – 9 november – Gulfood Manufacturing – Dubai
Gelijktijdig met de Adipec wordt de Gulfood Manufacturing in Dubai gehouden. Deze beurs staat in het teken van verpakkingen en ingrediënten voor de voedselindustrie. Kijk voor mee informatie op: http://www.gulfoodmanufacturing.com/.

21 – 24 november – Big 5 – Dubai
De Big 5 is de grootste bouw- en constructiebeurs in het Midden-Oosten die vanuit diverse uithoeken goed wordt bezocht. Kijk voor meer informatie op: https://www.thebig5.ae/.

30 november – 3 december 2016 – Growtech Eurasia 2016 – Antalya
De jaarlijks Growtech Eurasia wordt gehouden in Antalya en is gefocust op tuinbouw en materialen en technologieën in de agro-industrie. Kijk voor meer informatie: http://growtech.com.tr/en/.