<  NIEUWS
Beursagenda Midden-Oosten voorjaar 2017
23 januari 2017

Vanaf eind januari is er in de MENA-regio weer een aantal grote beurzen die interessant kunnen zijn voor diverse Nederlandse topsectoren. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

30 januari t/m 2 februari 2017 – Arab Health – Dubai
De Arab Health is de grootste medische beurs uit het Midden-Oosten. Meer dan 70 bedrijven uit de gezondheidszorg zullen hierbij aanwezig zijn. Kijk voor meer informatie op: http://www.arabhealthonline.com/

26 februari t/m 2 maart 2017 – Gulfood – Dubai
De Gulfood is werelds grootste food & beverage beurs. Dit jaar viert de beurs haar 22e editie. Het tweejaarlijkse evenement is de tentoonstelling die de food & beverage handel in meer dan 120 landen bevordert op het gebied van smaak, innovatie en trends. Kijk voor meer informatie op: http://www.gulfood.com/.

10 april t/m 12 april 2017 – AgraME – Dubai
AgraME is de tentoonstelling welke het groeipad in de MENA-regio centraal stelt. Met een breed scala van producten uit de landbouw, gevogelte, vee en zuivel zijn er 300 exposanten aanwezig uit 22 landen, waaronder uit Nederland. Kijk voor meer informatie op: http://www.agramiddleeast.com/.

6 mei t/m 9 mei 2017 – Iran Oil Show – Tehran, Iran
Voor de 22e keer houdt Iran ook dit jaar een internationale olie show voor verschillende sectoren als olie, gas, raffinage en petrochemische sector. Dankzij de diversiteit en het aantal deelnemers is dit evenement één van de belangrijkste olie en gas gebeurtenissen in de wereld. Kijk voor meer informatie op: http://iran-oilshow.ir/English/.

22 mei t/m 25 mei – Iran Agro – Tehran, Iran
De Iran Agro is het agrarische evenement welke voor de 24e keer georganiseerd wordt in Tehran International Fairgrounds, door de specialisten van de ‘German trade show’ en hun Iraanse partners Palar Samaneh. Nu de internationale sancties tegen Iran worden opgeheven zal de Iraanse agro-industrie profiteren van de enorme investeringen, waar de Iraanse import van agrarische machines en uitrusting in 2015, 234 miljoen bedroeg. Kijk voor meer informatie: http://www.iran-agro.com/5866.html.

Bent u van plan één van de bovenstaande beurzen te bezoeken of heeft u suggesties over andere interessante beurzen? Wij horen het graag en verdiepen ons met veel genoegen in uw vraagstukken.