<  NIEUWS
Beursagenda Midden-Oosten voorjaar 2018
17 januari 2018

Vanaf eind januari is er in de MENA-regio weer een aantal grote beurzen die interessant kunnen zijn voor diverse Nederlandse topsectoren. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

Arab Health, Dubai – 29 januari t/m 01 februari 2018
De Arab Health is de grootste medische beurs in het Midden-Oosten. Meer dan 70 bedrijven uit de gezondheidszorg zullen hierbij aanwezig zijn. Kijk voor meer informatie op www.arabhealthonline.com

VIV MEA, Abu Dhabi – 5 t/m 7 februari 2018
VIV MEA is dé beurs voor dierenvoeding, additieven en gerelateerde producten voor de veeteelt. Elke twee jaar wordt deze beurs in Abu Dhabi gehouden waarbij een groot aantal Nederlandse bedrijven aanwezig zijn. Kijk voor meer info op www.vivmea.nl

Gulfood, Dubai – 18 t/m 22 februari 2018
De Gulfood is ’s werelds grootste food en beverage beurs. Dit jaar viert de beurs haar 22ste editie. Het jaarlijkse evenement is de tentoonstelling die de food en beverage handel in meer dan 120 landen bevordert op het gebied van smaak, innovatie en trends. Kijk voor meer informatie op www.gulfood.com.

AgraME, Dubai – 6 maart t/m 8 maart 2018
AgraME is een internationale Business to Business evenement met een focus op pluimvee, aquacultuur, horticultuur en innovatieve landbouwmachines en – technologie. Bezoekers komen van elk continent om nieuwe samenwerkingen aan te gaan www.agramiddleeast.com.

Africa Food Manufacturing, Cairo, Egypte – 22 t/m 24 april 2018
Het jaarlijkse evenement in Cairo, Africa Food Manufacturing, is een globale evenement leider op het gebied van voedselverwerking industrie. Het vertegenwoordig diverse scala’s van verpakkingen en verwerkingsoplossingen van over de hele wereld tot Egypte. Het biedt een unieke mogelijkheid voor de hele regio om te vergaderen, netwerken, onderhandelen en zakendoen. Kijk voor meer informatie op www.africa-foodmanufacturing.com.

Iran Oil Show, Tehran, Iran – 6 t/m 9 mei 2018
Voor de 23ste keer houdt Iran ook dit jaar een internationale olie show voor verschillende sectoren als olie, gas, raffinage en petrochemische sector. Dankzij de diversiteit en het aantal deelnemers is dit evenement één van de belangrijkste olie en gas gebeurtenissen in de wereld. Kijk voor meer informatie op www.iran-oilshow.ir/English.

Agritech, Tel-Aviv, Israel – 8 t/m 10 mei 2018
Agritech Israel internationale een evenement dat focust op belangrijke tentoonstellingen op het gebied van landbouwtechnologieën. Het biedt een internationale ontmoetingsplaats voor fabrikanten, onderzoekers, investeerders, academici, kopers en besluitvormers die zowel de lokale als internationale economie vertegenwoordigen. Kijk voor meer informatie op www.agritechisrael.org.

Iran Agro, Tehran, Iran – 24 t/m 27 juni 2018
De Iran Agro is het agrarische evenement welke voor de 25ste keer georganiseerd wordt in Tehran International Fairgrounds, door de specialisten van de ‘German trade show’ en hun Iraanse partner Palar Samaneh. Nu de internationale sancties tegen Iran zijn versoepeld is de verwachting dat de Iraanse agro-industrie een flinke groei zal doormaken. Kijk voor meer informatie op www.iran-agro.com.