<  NIEUWS
Blog Celeste: Adiós naar Colombia
10 augustus 2018

Deze maand neem ik samen met mijn collega Rutger de Bos deel aan de Agrofuturo beurs in Colombia. Een mooie kans om zowel de Colombiaanse markt als het bedrijfsleven te verkennen als u het mij vraagt!

Colombia heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot één van de meest kansrijke landen van Latijns-Amerika. Het negatieve imago van Colombia wordt langzaam maar zeker vervangen door de mogelijkheden die het land biedt op zowel het zakelijke als toeristische gebied. Wij vinden het bij Jordex hoog tijd om naar Colombia af te reizen!

De Agrofuturo beurs wordt als één van de belangrijkste beurzen van de agro-industrie in Latijns-Amerika beschouwd, waar bedrijven uit onder andere de tuinbouwsector, de dierlijke productiesector en agrotechnologie samenkomen. De beurs vindt van 22 tot en met 24 augustus plaats in de Colombiaanse hoofdstad Bogotá. Samen met diverse Nederlandse bedrijven vertegenwoordigen wij Jordex vanuit het Holland Paviljoen.

Nu we namens Jordex afreizen naar het Zuid-Amerikaanse Colombia willen we van de mogelijkheid gebruikmaken om tevens onze Colombiaanse agent te bezoeken. Daarbij staan er meerdere bedrijfsbezoeken op de planning.

Bent u actief of geïnteresseerd in de Colombiaanse markt? Wij staan open voor suggesties voor deze reis! Mocht u daarnaast specifieke vragen op het gebied van import, export of cross trade hebben, die ik mogelijk uit kan zoeken, dan ga ik graag voor u aan de slag! Laat het mij weten via celeste.flores@jordex.com of telefonisch via 010-3037305.

Houd mijn volgende blog in de gaten waarin ik verslag zal doen over onze ervaringen in Colombia!