<  NIEUWS
Blog Celeste: mijn eerste jaar Jordex
1 september 2017

Op 1 september was het zo ver; precies één jaar geleden begon ik bij Jordex. Wat heb ik afgelopen jaar veel geleerd en meegemaakt… Tijd voor een terugblik!

Eén jaar geleden ben ik de uitdaging aangegaan; het opstarten van de Latijns-Amerika desk bij Jordex. Als Latijns-Amerika specialiste bedien ik samen met mijn collega’s onze klanten met een volledige, gespecialiseerde en op maat gemaakte service voor Latijns-Amerika. Deze regio biedt veel zakelijke kansen, maar die gaan ook vaak gepaard met logistieke uitdagingen die de regio eigen maken. Om deze reden heeft Jordex specialisten in dienst die dé expertise in huis hebben van de vaargebieden die wij bedienen. Gezien mijn Latijns-Amerikaanse achtergrond dus echt een leuke kans voor mij!

Binnen mijn functie vind ik het contact met Nederlandse bedrijven, die zakendoen in Latijns-Amerika, het leukst. Het afgelopen jaar ben ik met veel verschillende bedrijven in contact gekomen, zowel import als export. Sommige hebben jarenlange ervaring in Latijns-Amerika, terwijl andere nog in de opstartfase zijn. Wat uw ervaring of behoefte ook is, samen met mijn collega’s sta ik graag klaar om u op logistiek gebied totaal te ontzorgen.

Voor mijn functie bezoek ik beurzen en maak ik mooie reizen, maar daarnaast heb ik het afgelopen jaar meer bijzondere momenten meegemaakt. Jordex is heel actief in het organiseren van evenementen, waardoor ik zowel collega’s als klanten en leveranciers op een informele manier leer kennen. Daarnaast biedt het voor mij de kans om Rotterdam steeds beter te ontdekken!

Overigens is er bij Jordex dit jaar veel reden om feest te vieren. Wij zijn niet alleen Het Vitaalste Bedrijf van Zuid-Holland, waarmee we in de running zijn om het Vitaalste Bedrijf van Nederland te worden, maar wij vieren ook het 30-jarig bestaan van Jordex! Eind deze maand staan wij uitgebreid stil bij dit jubileum en organiseren wij een gezellige feestavond voor alle medewerkers en zijn of haar partners.

Heeft u nu juist een vraag over de lokale wetgeving omtrent import of export in Latijns-Amerika? Ik zet graag mijn kennis in en betrek ons agentennetwerk om u zo goed mogelijk te kunnen informeren. Ook via mijn maandelijkse blog en Latijns-Amerika nieuwsbrief houd ik u graag op de hoogte over de laatste ontwikkelingen in de regio. Deze facetten binnen mijn werkveld maken mijn baan uitdagend en vind ik erg leuk om te doen.