<  NIEUWS
Blog Celeste: mijn reis naar Zuid-Amerika
22 maart 2017

Zoals aangekondigd in mijn vorige blog, ben ik in februari met Sales Director Peter Kuijper naar Zuid-Amerika afgereisd voor een zakenreis om aansluitend te genieten van een vakantie en het carnaval in Bolivia.

Tijdens deze reis hebben wij in Brazilië, Argentinië en Chili onze agenten en zakenpartners bezocht met als doel onze activiteiten in deze landen verder uit te breiden. We hebben veel aandacht besteed aan de samenwerking met onze agenten. Bij Jordex vinden wij het belangrijk om wereldwijd dezelfde hoge kwaliteit en op maat gemaakte service te kunnen bieden als in Nederland.

Aangezien ik pas een half jaar werkzaam ben bij Jordex, was het ook heel leuk om voor het eerst persoonlijk kennis te maken met de agenten waar ik de afgelopen tijd op afstand intensief contact mee heb gehad. Als er ergens in de wereld persoonlijk contact belangrijk is voor een fijne en goede samenwerking, dan is het wel in Latijns-Amerika! Dit geldt ook voor de klanten en overige zakenpartners die wij in de drie landen hebben bezocht.

Namens de Jordex Wine Desk zijn wij op bezoek geweest bij verschillende wijnleveranciers in Argentinië en Chili. Voornamelijk Mendoza, de belangrijkste wijnregio in Argentinië, vond ik heel mooi en indrukwekkend! Gezien het belang van Mendoza voor de Argentijnse wijnindustrie, heeft onze Argentijnse agent ook in Mendoza een lokale vertegenwoordiging.

Ook nu ik terug ben in Nederland zal ik mij verder richten op het uitbreiden van onze wijnportefeuille. Zo heb ik samen met mijn collega Pascal de Vries de ProWein in Düsseldorf bezocht.

Zoals ik ook eerder heb aangegeven heb ik aansluitend op mijn zakelijke reis vakantie gevierd in Bolivia. Bolivia is het land waar ik ben opgegroeid en waar ik jaarlijks meedans in het grootste carnavalsoptocht van het land, het Carnaval de Oruro. Ook dit jaar was het Carnaval een unieke en inspirerende ervaring.

Ik ben teruggekomen met een vernieuwd enthousiasme om samen met u de activiteiten van Jordex in Latijns-Amerika uit te breiden! Bent u benieuwd naar foto’s van mijn reis? Deze zijn te vinden via mijn zakelijke twitteraccount @CelesteJordex.