<  NIEUWS
Blog Kim: ’Yallah’ naar de Emiraten
22 februari 2018

Met de plannen voor 2018 in de opstartfase is februari de meest ideale reismaand voor mij. Het is weer tijd voor beursbezoeken en een bezoek aan ons kantoor in Abu Dhabi. Een perfecte combinatie.

Het was al weer een tijdje geleden dat ik in de VAE ben geweest. Goed dus om mijn collega’s in Abu Dhabi weer te zien, er was een hoop te bespreken. De afgelopen maanden hebben we intensief samengewerkt aan diverse projecten en lokale aangelegenheden. Naast het dagelijkse telefonische contact en mailverkeer, werkt een face to face meeting en brainstormsessie toch het prettigst.

Tijdens mijn verblijf in de VAE heb ik samen met Sales Manager Jan Dits de Gulfood en de VIV beurs in Dubai bezocht. We hebben huidige klanten die op de beurzen stonden opgezocht en leuke nieuwe contacten opgedaan.

De VIV is dé beurs als het aankomt op de veesector. Ik blijf me altijd verbazen over de technieken en de specialisaties die bij deze branche komen kijken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Complete uitbeeninstallaties voor pluimvee, waarvan ik het bestaan niet eens kende en sorteermachines voor eieren die volledig geautomatiseerd zijn. Ontzettend leuk om te zien wat we nu eigenlijk in de containers vervoeren en hoe deze machines werken! Krijg je toch een heel ander beeld bij dan via een paklijst.

Heeft u nog beurzen op de planning staan?