Geplaatst op:

Countdown tot de Wereldhavendagen 2023

Morgen, vrijdag 1 september, gaan de Wereldhavendagen in Rotterdam weer van start. Het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland trekt niet alleen honderdduizenden bezoekers, maar ook Jordex!

Het eerste weekend van september staat Rotterdam weer in het teken van de Wereldhavendagen. Met de vele activiteiten op de kade, demonstraties op het water en excursies weet het publiek ieder jaar massaal de weg te vinden naar het evenementengebied rondom de Erasmusbrug.

Ook binnen Jordex maakt dit evenement onderdeel uit van het relatieprogramma. Dit jaar maken we op zaterdagmiddag 2 september een vaartocht rondom het festivalterrein, langs onze terminal Novadock in Vlaardingen en door de haven. We vertrekken om 12 uur en meren rond 17 uur weer aan. Lijkt het je leuk om mee te varen? Geef dit dan aan bij jouw Jordex contactpersoon!

Binnen ons relatieprogramma organiseren wij jaarlijks verschillende evenementen, omdat we graag een persoonlijke relatie opbouwen met onze relaties. Bij het selecteren van deze evenementen zorgen we voor een variatie aan verschillende soorten evenementen, die met name sport en haven gerelateerd zijn.

29 september 2023

JIT: Just in Time

Onze import afdeling is vanaf begin dit jaar operationeel. Sinds 1 september heeft onze export afdeling ook de volledige overstap gemaakt.

29 september 2023

Nieuwe stagiaires bij Jordex

Als erkend leerbedrijf bieden wij jaarlijks diverse stageplaatsen met doorgroeimogelijkheden aan. Vorige maand zijn er zeven begonnen.

19 september 2023

Terminals sluiten vanwege weersomstandigheden

Vanwege de harde wind hebben nagenoeg alle terminals in de Rotterdamse haven hun werkzaamheden stilgelegd.

19 september 2023

Koolstofheffing op ingevoerde producten

Om bij te dragen aan de klimaatinspanning van de EU is koolstofheffing op ingevoerde goederen van toepassing. Produceren in een derde land is onaantrekkelijk.

15 september 2023

Blank sailings rondom Golden Week

China en Hong Kong vieren van 1-7 oktober Golden Week. Bedrijven zijn gesloten, de export plat stil en afvaarten worden geschrapt.

30 augustus 2023

MSC en Maersk stoppen eerder dan verwacht met 2M-alliantie

Begin dit jaar kondigden MSC en Maersk aan een punt te zetten achter hun samenwerking. Op papier zou dit in 2025 zijn, in praktijk is dit deels al een feit.

30 augustus 2023

Uitbreiding team Jordex: Felicia, Robin en Bradley

Ons team is uitgebreid met drie nieuwe jonge collega’s. Robin Grootendorst, Felicia Klaassen en Bradley Lammeren.

29 augustus 2023

Registratie exportdocument verplicht

Sinds dit jaar is het bij alle Rotterdamse terminals verplicht om voor het inleveren van een container het exportdocument te registreren via Portbase.

Wij gebruiken cookies. Learn more