<  NIEUWS
Dé ultieme kerstgedachte!
24 december 2019

Kerst en Oud & Nieuw. We noemen het “de feestdagen”. Het is de tijd van warmte, gezelligheid en samenzijn met de mensen die je liefhebt. We zijn dankbaar en spreken wensen uit om in het nieuwe jaar te vervullen.

Maar zijn het voor iedereen feestdagen? Er zijn genoeg mensen die het minder goed hebben. Voor hen heeft deze dagen van bezinning en verbinding een andere betekenis. Ook hen gunnen wij een mooi 2020. Al jaren kiezen wij er daarom voor om onze kerstgeschenken een maatschappelijke bestemming te geven.

Dit jaar doneren wij het symbolische bedrag van € 10.001 aan de Stichting Rotterdam Fund Racers. Hét netwerk van Rotterdamse ondernemers dat vanuit het hart iets terug wil doen voor de samenleving.

Sport verbindt mensen. Met deze missie organiseren de Rotterdam Fund Racers (sport)evenementen om geld op te halen voor kankergerelateerde goede doelen. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ strijden zij volgend jaar voor de zesde keer mee tijdens de Alpe ‘d HuZes.

Graag bedanken we jou voor het vertrouwen van het afgelopen jaar. Wij wensen jou en je collega’s een liefdevol en succesvol nieuwjaar. In 2020 staan we weer voor jou en de mensen die het minder goed hebben klaar!