<  NIEUWS
Doneren aan een goed doel geeft een goed gevoel!
18 januari 2018

Wij hebben het Familiehuis Daniel den Hoed, KWF en Spieren voor Spieren enorm kunnen helpen met een donatie dankzij uw stem. Bekijk hoe wij ons budget hebben verdeeld onder deze goede doelen.

Al jaren gaat het budget voor ‘eindejaarsgeschenken’ naar goede doelen. Bij het selecteren van de goede doelen hebben wij intern geïnventariseerd welke organisaties wij een warm hart toedragen. De onderstaande organisaties zijn hiervan de uitkomst. Uw stem heeft bepaald hoe wij ons budget hebben verdeeld.

  • € 5.000,- naar KWF
    Met deze gift investeren wij in leven, door middel van onze bijdrage aan wetenschappelijk kankeronderzoek, voorlichting en ondersteuning van kankerpatiënten. Wij dragen een warm hart toe aan deze organisatie, zodat minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten realistisch kan worden.
  • € 2.250 naar Familiehuis Daniel den Hoed
    Kankerpatiënten verdienen steun van geliefden om hen heen. Wij dragen graag bij aan goede voorzieningen voor de familieleden en vrienden van deze patiënten.
  • € 1.950,- naar Spieren voor Spieren
    Bewegen is één van de belangrijkste aspecten om een vitaal leven te leiden, maar dat is voor veel kinderen niet vanzelfsprekend. Wij kunnen ons niet voorstellen hoe verschrikkelijk het is om hierin beperkt te zijn en voelen ons verantwoordelijk om de verschillende soorten spierziekten de wereld uit te helpen.

Naast de bovenstaande donaties zullen wij ons als bedrijf ook op andere gebieden inzetten voor goede doelen. Zo zullen wij deelnemen aan het fundraising evenement Sporten voor Sophia, het benefietgala ten bate van Support Casper, de Slapeloze Gala-nacht van Familiehuis Daniel den Hoed en de Alpe d’HuZes!

Wij willen u bedanken dat we samen veel gezichten blij hebben kunnen maken.