<  NIEUWS
Duurzame havens trekken innovatieve merken aan (VIDEO)
6 juli 2018

Rotterdam is een uitstekend vertrekpunt voor intermodaal transport. De duurzame haven is via een uitgebreid netwerk van spoor, weg en binnenvaart verbonden met het achterland en de rest van Europa.

Maar wat is intermodaal transport precies? Bij intermodaal transport worden goederen met meerdere vervoermiddelen, ook wel modaliteiten genoemd, vervoerd. De goederen worden niet afzonderlijk omgeladen, maar met behulp van een laadeenheid zoals een (reefer)container, oplegger of wissellaadbak.

De haven van Rotterdam is niet alleen een grote haven, maar vooral een slimme haven. Bekijk in de onderstaande video wat er gebeurt wanneer een innovatief merk zoals Tesla gebruik maakt van de intermodaal transport via een duurzame haven zoals Rotterdam.

Afgestemd op de goederensoort, het volume en specifieke wensen verzorgen wij transporten met verschillende modaliteiten of een combinatie van de diverse transportmogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met onze Intermodal Manager Robert den Haan.