<  NIEUWS
Een bijzonder crosstrade project
12 september 2018

Projectladingen bevatten vaak grote en unieke goederen die op dezelfde tijd op dezelfde plaats moeten zijn. Na een afgerond project op het eiland Batam in maart van één van onze vaste klanten, hebben wij opnieuw het vertrouwen gewonnen om een projectlading te verzorgen naar Dubai.

Met zowel een crosstrade transport vanuit Batam, als een export transport vanuit Rotterdam hebben wij de materialen doen laten verschepen in 51 shippers owned en open top containers naar een volgend project in Dubai. Ondanks het krappe tijdschema, hebben we mede door onze samenwerking met Jordex Global, gevestigd in Abu Dhabi, het natransport naadloos op de Actual Time of Arrival (ATA) aan kunnen laten sluiten en is alles soepel verlopen. Alle materialen zijn op tijd aangekomen en geïnstalleerd voor het nieuwe project. Na afronding van het project en demobilisatie, hebben we de materialen in augustus binnen drie weken, door vervoerd voor twee nieuwe projecten.

Op deze manier verzorgt Jordex al jaren het transport met betrekking tot projectlading en shippers owned containers voor klanten over de gehele wereld van project naar project. Ongeacht het soort container, de plaats van laden en/of lossen, import, export of crosstrade. Bij Jordex is uw projectlading in vertrouwde handen en verzorgen wij uw project van A tot Z. Neem voor meer informatie of een aanvraag over crosstrade en/of projectlading contact op met Gary Hardie.