<  NIEUWS
Een nieuw jaar, een nieuwe blog
22 december 2016

Bent u benieuwd naar wat er achter de schermen speelt bij Jordex? Vanaf heden zal ik mijn ervaringen die ik als Latijns-Amerika specialist opdoe met u delen middels mijn blog. Zo blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen en mijlpalen die wij dankzij onze klanten in de regio behalen.

Graag maak ik gebruik van deze gelegenheid om mijzelf kort aan u voor te stellen. Sinds september versterk ik het Jordex sales team in mijn functie als Business Development Latin America. Dankzij woon-, studie- en werkervaring over de hele wereld ben ik zeer internationaal georiënteerd, waardoor Jordex als Global Transport Management Specialist de perfecte werkomgeving biedt voor mijn internationale ambities.

Mijn passie voor Latijns-Amerika komt voort uit mijn persoonlijke én professionele achtergrond in de regio. Ik ben in Mexico geboren, van Peruaans (en Nederlands) bloed en heb een groot deel van mijn jeugd in Bolivia gewoond. Ook heeft de regio mijn hart verder veroverd door mijn vorige functie als Area Manager voor Latijns-Amerika op het gebied van internationale handelsbevordering. Bruggen slaan tussen Nederland en Latijns-Amerika is wat ik het liefst doe. Ik ben dan ook zeer enthousiast om samen met u de activiteiten van Jordex in Latijns-Amerika uit te breiden!

Om het nieuwe jaar gelijk goed te beginnen zal ik, samen met Jordex Business Development Director Peter Kuijper, in januari onze agenten en klanten in Brazilië, Argentinië en Chili bezoeken.  Uiteraard zal ik u in mijn volgende blog op de hoogte stellen van de bevindingen van deze reis. Indien u  input wenst te leveren voor deze reis of vragen heeft die ik tijdens deze reis voor u uit kan zoeken, dan hoor ik dat graag. U kunt mij bereiken via cf@jordex.com of telefonisch 010 3037305.

Ik wens u een succesvol nieuwjaar toe en hoop op een mooie samenwerking met u in 2017!