<  NIEUWS
Eindejaarsdonatie met een verhaal!
24 december 2018

December; de tijd om dankbaar te zijn voor wat het afgelopen jaar heeft gebracht en bij uitstek de maand van saamhorigheid, gezelligheid en het uitspreken van veel goede wensen om vervuld te worden. Deze gelegenheid gebruiken wij graag om onze relaties te bedanken voor de prettige samenwerking!

Bij Jordex gaat 2018 de boeken in als een jaar vol hoogtepunten. Het is een geweldige ervaring om samen met onze medewerkers, onze klanten en relaties ons werk en kennis te kunnen verbeteren. Onze waardering laten wij blijken met een mooi gebaar. Niet alleen naar onze relaties, maar ook naar mensen die zich inzetten voor een ander.

Al jaren gaat het budget voor ‘eindejaarsgeschenken’ naar goede doelen. Dit jaar schenken we met veel genoegen € 10.101,- aan de Stichting Rotterdam Fund Racers. Hét netwerk van Rotterdamse ondernemers die vanuit het hart iets terug wil doen voor de samenleving en de stichting waar CEO Ruud Maaskant voorzitter van is.

Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ strijden de Rotterdam Fund Racers in 2019 voor de vijfde keer mee tijdens de Alpe d’HuZes. Genezing is de ultieme wens en daarom zet de stichting zich graag voor meerdere kankergerelateerde goede doelen in.

Wilt u zelf ook graag een bijdrage leveren aan het goede doel in combinatie met een leuke avond uit? Kom dan op zaterdag 5 januari 2019 naar de Wooning Zesdaagse in Ahoy Rotterdam. De Rotterdam Fund Racers kunnen vip kaarten op het middenterrein aanbieden voor een speciale prijs van € 121,- per persoon. Hiervan wordt € 50,- aan de Stichting Rotterdam Fund Racers gedoneerd. Meld u voor 4 januari 2019 aan via info@rotterdamfundracers.nl!