<  NIEUWS
Even voorstellen!
10 april 2020

Ons team is begin februari uitgebreid met drie nieuwe collega’s; Jolanda, Lisanne en Barry. Lees meer over hun functie, ervaring en wat zij het liefst doen in de vrije tijd.

Jolanda Kaptein
Jolanda is als Supervisor Finance gestart op onze Finance Department en zal voornamelijk bezig zijn – naast het aansturen van de afdeling – met boekhoudkundige zaken. Jolanda heeft hiervoor diverse financiële en leidinggevende functies bewandeld. Zij is gedreven en ambitieus en altijd op zoek naar structurele oplossingen. Jolanda houdt van squash, films kijken, lezen en gezellig met familie afspreken.


Lisanne Hamann
Lisanne is werkzaam op onze Customer Service Department. Na haar opleiding aan het STC heeft zij eerst op een transportafdeling gewerkt, maar wilde haar kennis graag uitbreiden en is die uitdaging aangegaan bij Jordex. Lisanne houdt van de goede dingen van het leven, zoals koken, uitgaan en reizen.


Barry Heezen
Barry versterkt het team op onze Export Department als Account Manager. In zijn vorige functie heeft hij ervaring opgedaan in o.a. de metalen en chemicaliën. Deze ervaring zet hij nu in bij Jordex om zijn job goed te kunnen vervullen. Barry is heel sportief, je vindt hem regelmatig op zijn racefiets!

We wensen Jolanda, Lisanne en Barry veel plezier en succes in hun nieuwe functie!