<  NIEUWS
Expo 2020 Dubai
17 februari 2017

De Expo 2020 Dubai zal niet worden beperkt tot een fysieke locatie of periode, maar wordt het begin van waar mensen samen komen om na te denken over wat er zou kunnen gebeuren in de toekomst.

De Expo 2020 is een wereldtentoonstelling en is de drijvende kracht achter nieuwe ontwikkelingen. De expositie biedt een platform om creativiteit, innovatie en partnerschap wereldwijd te bevorderen.

Afgelopen week werd er toezicht gehouden op de levering van de Expo 2020 Dubai na de aankondiging van 47 geplande bouwcontracten.

2017 belooft een goed jaar te worden voor aannemers en adviseurs in de hoop werk te winnen op de Expo 2020. In augustus 2016 werd bekend dat 20% van de totale uitgaven van het evenement zou worden toegewezen aan kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s). Tot op heden is 43% van alle contracten toegekend aan bedrijven in dit segment.

De voorbereidingen ten behoeve van het aanleggen van nieuwe infrastructuur en het bouwen van nieuwe hotels, die tijdens de Expo 2020 worden gestart, bevorderen tevens de export en mogelijkheden tot projecten.

Wij zijn benieuwd naar de ontwikkelingen die Expo 2020 zal tentoonstellen en wat u verwacht van de wereldtentoonstelling. Bent u ook aanwezig of werkt u mee in een project? Wij horen graag of u ook aanwezig bent op de expositie en we u kunnen helpen met uw logistieke vragen.