<  NIEUWS
In gesprek met Denise
7 december 2018

Met een dosis ervaring vervult Denise Hanselman sinds vier maanden de rol als supervisor op de export customer service afdeling. Een veelzijdige functie die veel discipline vergt. Tijd voor een interview met Denise!

Hoe zou jij de eerste vier maanden bij Jordex omschrijven?
Een hele leuke start, maar tevens een grote uitdaging! Doordat we enorm zijn gegroeid qua volumes en de kwaliteit heel hoog willen houden, is het iedere dag keihard werken voor het team om B/L’s, alle voorkomende douaneformaliteiten, waivers en allerhande vragen van klanten netjes en op tijd rond te krijgen. Aan mij de taak om alles in goede banen te leiden.

Hoe zou je de onderneming en de cultuur omschrijven?
Jong, dynamisch, sportief, vrij en altijd in voor gezelligheid.

Bij customer service denken mensen vaak aan klantenservice, maar hoe ziet de gemiddelde dag er op de afdeling uit?
Wij beginnen dagelijks met een check met de rederijen of de containers daadwerkelijk aan boord zijn gegaan. Vervolgens sturen wij de B/L’s naar de klanten, bij voorkeur per (digitale) Waybill. De Waybill bevordert snelheid in de afhandeling, zowel voor de klant als voor ons, en voorkomt het zoekraken van hardcopy B/L’s met alle gevolgen van dien. Daarnaast worden er heel de dag door containers geladen, waarvoor de verschepingsinstructies opgemaakt moeten worden en eventuele uitklaring door onze afdeling wordt geregeld. Wij boeken bij Jordex allerlei verschillende ladingen met wereldwijde destinatie, waarvoor per bestemming ook andere documenten nodig zijn: denk aan metalen, reefer lading, gekoelde lading en allerhande droge lading. Helaas lopen de zaken niet altijd zoals ze moeten – welcome to the real world  – en wordt er genoeg kennis, alertheid en creativiteit van het team verlangd.

Wat vind jij een uitdaging binnen het logistieke proces?
De hectiek die er in de logistieke wereld heerst, maar tegelijkertijd toch een tevreden klant aan het einde van iedere dag.

De Export Customer Service is op zoek naar versterking van het team. Bekijk de vacature voor meer informatie over deze veelzijdige en uitdagende functie als Operationeel Medewerker Export Customer Service.