<  NIEUWS
Jaap's tweede blog
30 augustus 2016

Zaterdag 17 september vertrek ik naar het Afrikaanse Nigeria, waar ik een midweek zal verblijven. Mijn zakelijke bezoek is toegespitst op het onderhouden en intensiveren van het agentennetwerk van Jordex.

Nigeria is één van de toonaangevende economieën dat een inwonersaantal telt van meer dan 173 miljoen. De Afrikaanse natie staat daarom ook bekend als het volkrijkste land van Afrika. Gezien mijn bijzondere ervaringen met Afrika uit het verleden, kijk ik weer erg uit naar mijn volgende bezoek aan Nigeria en de vele mogelijkheden die ongetwijfeld op mijn pad zullen komen. Bij elke terugkeer van een bezoek realiseer ik mij de vele kansen die dit immense land de Nederlandse exporteur (en importeur) kan bieden.

Als onderdeel ter uitbreiding van onze groeimarkt Afrika zal ik mij op deze reis gaan focussen op het verbeteren van onze inkooppositie in samenspraak met onze partner in Nigeria. Vanuit Nigeria ontplooit onze agent verschillende activiteiten, ter ondersteuning van onze verrichtingen vanuit Nederland. Het betreft hier voornamelijk het op orde hebben van de juiste documentatie, organiseren van een snelle aflevering,  marktonderzoeken, productkennis en verband en contact leggen tussen de Jordex klanten en potentiële afnemers. Maar met name, en boven alles, blijvend zorgdragen voor een probleemloze afhandeling.

Na terugkomst stel ik u in mijn volgende blog graag op de hoogte van de ontwikkeling van deze trip. Indien u eerder informatie wenst te ontvangen of contact met ons wilt opnemen, dan kunt u bij mij terecht via jaap@jordex.com of door te bellen met (0)10 303 73 04.