<  NIEUWS
Jan en Marjolein bezoeken Verre Oosten
3 oktober 2018

Een goede samenwerking valt en staat met een goede relatie, dat geldt zowel voor onze klanten als rederijen. Tijd voor een bezoek aan ons logistieke netwerk, ons fundament, in het Verre Oosten.

Om u als klant te voorzien van uitstekende service is het belangrijk om een goede relatie te hebben met wereldwijde partijen waar wij mee samenwerken. Zo kunnen we de markt analyseren, economische en politieke situaties monitoren en de laatste ontwikkelingen wat betreft lokale regelgeving op de voet volgen. Maar dat niet alleen, het is ook van belang voor de inkoop van scheepscapaciteit met bijbehorende tarieven.

Jaarlijks brengen we een bezoek aan de hoofdkantoren van de grote rederijen en lokale kantoren. Dit jaar reisde Jan Dits, verantwoordelijk voor de salesafdeling, en Marjolein Verhoeven (inkoop) af naar Azië; Korea, Shanghai, Ningbo, Hongkong, Taipei en Singapore.

Een druk programma waarbij de dagen vooral gevuld waren met meetings waar invloedrijke marktontwikkelingen ter sprake kwamen. Als topics de blank sailings door de Golden week,  de nieuwe regelgeving rondom de zwaveluitstoot die in 2020 van kracht wordt, maar nu al voor veel ophef zorgt en de nog grotere schepen die in productie zijn. Het eerste schip van 23 duizend TEU moet in 2020 in de vaart gaan.

Bij iedere bestemming kregen Jan en Marjolein een warm ontvangst van één van onze agenten. Hier bleef het niet bij, gedurende de reis werden zij begeleid door de agenten die hen kennis liet maken met de normen en waarden en de cultuur. De sleutel tot succesvol zakendoen in Azië!

Voor meer informatie over export, import of cross trade transporten van en naar Azië kunt u contact opnemen met Jan of Marjolein.