Geplaatst op:

Jordex Customs & Compliance bestaat 1 jaar

Ze zijn scherp, snel en toegewijd. Het team van JCC werkt in shifts zodat ze 24/7 bereikbaar zijn. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn ze het snelst groeiende kantoor binnen de Jordex Group.

Begin vorig jaar zijn we gestart met Jordex Customs & Compliance. Een uitbreiding op het Jordex dienstenpakket met een onafhankelijk en nauwkeurig team dat alle douanezaken afhandelt. Wat begon met drie man, is inmiddels uitgegroeid tot een team van zeven man sterk en een aantal vacatures dat nog in te vullen is. Het jaar 2022 hebben ze afgesloten met maar liefst meer dan 25.000 aangiften.

Om hun klanten die veelal actief zijn in de olie, veterinaire en maritieme industrie nog beter te kunnen ondersteunen hebben we een nieuw concept gelanceerd; Operationeel Customs Support (OCS). Dit gaat verder dan alleen douaneafhandeling. Het sluit naadloos aan op het operationele proces. Hun klanten bewegen zich in internationale branches die dag en nacht actief zijn. Het team van JCC is daarom ook 24/7 operationeel.

Wil je kennis maken met JCC? Dan kun je contact opnemen met onze enthousiaste Supervisor Customs and Compliance Dennis den Rooijen.

Wij gebruiken cookies. Learn more