<  NIEUWS
Jordex in beweging
9 april 2018

Bij Jordex zitten we niet graag stil! Na deel te hebben genomen aan Sporten voor Sophia, hebben maar liefst 8 medewerkers meegedaan met de Business Runs tijdens de Rotterdamse Marathon en heeft Ruud de bruisende Coolsingel bereikt na het afleggen van de hele NN Marathon Rotterdam.

Afgelopen zondag heeft het internationale topevenement, de NN Marathon Rotterdam, weer plaatsgevonden. Met twee teams hebben wij deelgenomen aan de Business Estafette Marathon, waarin vier collega’s samen een hele marathon afstand hebben afgelegd. Als kers op de taart heeft Ruud Maaskant (CEO Jordex) onverwachts zelfs de hele marathon van 42,195 km uitgelopen. Een ervaring om nooit te vergeten!

Bij het bekijken van de aftermovie van de spinning-marathon Sporten voor Sophia, genieten wij ook nog even na van dit sportieve evenement. Afgelopen maand hebben 15 vitale toppers van Jordex twee uur lang de benen uit hun lijf gefietst. Samen hebben zij maar liefst € 4.256,- weten op te halen voor het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis. Wil jij deze geweldige prestatie nog steunen? Doneren kan tot en met augustus via de actiepagina.