<  NIEUWS
Wereldwijd netwerk
22 maart 2016

Om onze klanten de beste service te kunnen bieden investeren wij graag in ons agentennetwerk. Jordex is een van de trotse medeoprichters van de Europe Asia Alliance en de Wine & Spirits Logistics Alliance.

De Europe Asia Alliance (EAA) is een onafhankelijk netwerk van vijfentwintig agenten verdeeld onder diverse landen in Europa en Azië. Met dit internationale freight forwarding netwerk opgericht in 2007 kunnen wij lokaal het verschil maken.

Wat twee jaar geleden begon als een kleine alliantie is nu uitgegroeid tot een volwassen netwerk met een groot bereik. Met onze partners van de Wine & Spirits Logistics Alliance (WSLA) dekken wij alle belangrijke markten in de hele wereld, zowel aan de producerende als consumerende kant. De WSLA is een jonge alliantie met veel potentie en daadkracht. Deelnemende landen zijn onder meer: Frankrijk, Duitsland, België, Nederland, Australië, Nieuw-Zeeland, Portugal, Spanje, Chili, Argentinië, USA, Zuid-Afrika en het Verenigd Koninkrijk.

In samenwerking met onze partners zijn wij in staat om wereldwijde verschepingen te verzorgen met de juiste service en kennis die hiervoor nodig is en de kwaliteit die u van ons gewend bent.

EAA_logologo WSLA