<  NIEUWS
Jordex zet haar diensten in voor goed doel
13 mei 2016

In samenwerking met onze relaties hebben wij een bijdrage kunnen leveren aan de verscheping van familiehuisjes vanuit China voor de nieuwe campagne van Familiehuis Daniel den Hoed.

Familiehuis Daniel den Hoed voert een campagne om mee te sparen voor een nieuw Familiehuis. Door donatiehuisjes te plaatsen op de toonbanken van winkels, verenigingen en horecagelegenheden willen zij zoveel mogelijk geld ophalen. Donaties die worden opgehaald via deze familiehuisjes maken het mogelijk om een nieuw en groter familiehuis op te zetten.

Jordex zet zich graag in voor goede doelen. Wij voelen ons betrokken met onze medemens en benutten daarom graag onze diensten voor mensen die hulp kunnen gebruiken. Met medewerking van onze Chinese agent FS China, douaneafhandeling door Customs Support, co-loader Famous Pacific Shipping Rotterdam en transportbedrijf Tunderman hebben wij een helpende hand geboden zodat deze stichting de campagne kan realiseren.

Het Familiehuis Daniel den Hoed biedt onderdak aan familieleden van kankerpatiënten die in het Erasmus MC worden behandeld. Familieleden kunnen hierdoor dichtbij hun geliefde zijn in zware tijden. ‘Familiehuis Daniel den Hoed kan niet zonder jou’ en daar voelen wij ons medeverantwoordelijk voor.

Wilt u ook een ‘’familiehuisje’’ in uw bedrijf? Stuur dan een mailtje naar info@jordex.com of naar familiehuis@erasmusmc.nl.

foto donatiebox Familiehuis