<  NIEUWS
Juni: evenementenmaand    
2 juli 2018

De aanvang van de zomer stond bij Jordex in het teken van evenementen; hoofdsponsor van de Wielerronde Albrandswaard, aanwezig bij het CHIO en een succesvolle editie van de Jordex Fund Racing Tour. Maar daar houdt het niet mee op!

Wielerronde Albrandswaard – woensdag 20 juni
Naast dat Jordex hoofdsponsor was van de Wielerronde Albrandswaard, heeft CEO Ruud Maaskant samen met de Rotterdam Fund Racers de prominentenrace gereden tijdens dit evenement. Als ambassadrice van de Stichting Rotterdam Fund Racers loste wereldkampioen en Nederlands kampioen Chantal Blaak het startschot in de dorpskern.

CHIO Rotterdam – donderdag 21 t/m zondag 24 juni
Afgelopen maand stond het Kralingse Bos in het teken van de 70e editie van het CHIO Rotterdam. Het enige Nederlandse hippische topsportevenement met vijf sterren dat zich kan scharen bij de internationale topevenementen in de wereld. Samen met relaties hebben wij genoten van een gevarieerd hippisch sportief programma van het allerhoogste niveau en muzikaal entertainment in het befaamde Stroodorp.

Jordex Fund Racing Tour – zondag 1 juli
Eén dag na het behalen van het Nederlands kampioenschap op de Brabantse Wal, verscheen Chantal Blaak samen met voormalig Nederlands kampioen Maarten den Bakker aan de start van de Jordex Fund Racing Tour. Het parcours van 90 kilometer door de Hoeksche Waard werd samen met vijftig relaties afgelegd. Het evenement werd afgesloten op het bedrijfsterrein van Jordex met eiwitrijke smoothies van Perfectly Healthy, verfrissende drankjes, een Italiaanse lunch uit de houtoven van Old Scuola en gezellige deuntjes van de dj. Kortom, een geslaagd evenement ten behoeve van het goede doel!

Wereldhavendagen – zaterdag 8 september
Tijdens de Wereldhavendagen staat Rotterdam een heel weekend lang in het teken van de haven. Dit jaar brengen we per schip een bezoek aan de hypermoderne Verkeerscentrale Rotterdam in de Botlek. Wilt u een kijkje achter de schermen nemen? Meld u dan nu aan!

Voetbal
Na de zomervakantie gaat het voetbalseizoen weer van start. Jordex heeft aankomend seizoen weer een box bij Feyenoord, Sparta en stoelen bij FC Twente. Wilt u een keer onze gast zijn tijdens één van de wedstrijden? Laat het dan weten aan de bij u bekende contactpersoon van Jordex.