<  NIEUWS
Kim gastspreker Logistiek Congres Iran
20 september 2016

Onze Midden-Oosten specialiste Kim Mulder-Romeijn zal als gastspreker optreden bij het Logistiek Congres Iran. Tijdens het congres van het Nieuwsblad Transport zal zij onder andere vertellen over de handelsroutes naar Iran.

Met de (gedeeltelijke) opheffing van de handelssancties wordt de Iraanse markt langzamerhand toegankelijker voor westerse bedrijven. De vraag naar logistiek van en naar Iran zal dan ook geleidelijk aan toenemen.  Momenteel is er een beperkt aantal aanbieders, wat kansen biedt voor de logistieke sector.

Tijdens het congres verneemt u uit eerste hand wat de mogelijkheden, kansen én risico’s zijn. Kim zal als één van de sprekers aan het woord zijn en stilstaan bij de handelsroutes, geografie van de havens en de logistieke hotspots. Lees alvast haar column op Nieuwsblad Transport als voorproefje.

Speciaal aan onze klanten mogen wij een kortingscode ter waarde van € 50,- aanbieden op het inschrijfgeld. Wilt u met korting deelnemen aan het Logistiek Congres Iran? Stuur dan een mail naar km@jordex.com t.a.v. Kim Mulder-Romeijn.

EG Photography