<  NIEUWS
Klaar voor een gezonde toekomst?!
29 juni 2017

Vitaliteit begint van binnenuit. Een gezond lichaam gaat niet alleen gepaard met beweging, maar ook met voeding. En daarmee gaat vitaliteitscoach Ilham Harchaoui van Perfectly Healthy ons helpen!

Om de medewerkers bewuster te maken van een gezonde levensstijl, is er sinds juni een vitaliteitscoach binnen Jordex. Naast regelmatig sporten is het net zo belangrijk om goede voeding te nuttigen. Het gaat daarbij om het vinden van de juiste balans en een langdurig resultaat.

Iedere dinsdag verzorgt Ilham een uitgebreide lunch met heerlijke gezonde gerechten. Ze begeleidt daarnaast onze huidige cateringmedewerkster bij het maken en voorbereiden van de lunch voor de overige dagen. Hierbij gebruikt ze tips en recepten uit haar boek Het Gezonde Zakenplan.

Om ons bewust te maken van welke ingrediënten onze dagelijkse voeding bevat, heeft Ilham ons etiketten leren lezen. Hierbij wordt voornamelijk gelet op de verschillende soorten suikers die vaak zijn toegevoegd. De suikerspiegel op pijl houden, vermijdt snaaien en stemmingswisselingen.

Naast de verrassende gerechten die Ilham keer op keer neerzet, is zij ook aanwezig om de geïnteresseerde medewerkers persoonlijk te begeleiden. Aan de hand van een eerste meting kan de medewerker een persoonlijk doel vastleggen, waarop Ilham advies uitbrengt.

Wij stellen onze medewerkers graag in de gelegenheid om een weg naar een nog fitter, gezonder en vitaler leven te openen.