<  NIEUWS
Komkommertijdfeitjes over Jordex
22 augustus 2018

Met de start van het nieuwe schooljaar in zicht loopt de komkommertijd bijna aan zijn einde. Wij verzamelden op de valreep nog wat leuke Jordex feitjes. Wist u dat…

… het ooit begonnen is op 3 juli 1987 aan de Spoorweghaven in Rotterdam, vlakbij de Spoorweghavenbrug die vroeger de Koffiemolenbrug genoemd werd.

… de container die wij dit jaar het verst vanaf Rotterdam verscheept hebben 16.244 kilometer naar Suva, Fiji is. Dit zijn 2.7073.333 20 ft containers achter elkaar.

… dat wij 856 meter out of gauge lading op flatracks hebben verscheept voor een project in Turkije.

… wij lading van de ene kant van de wereld naar de andere kant vervoeren per containerschip en vliegtuig, zonder de Nederlandse bodem aan te doen. Hiervoor hebben wij een aparte cross trade afdeling.

… wij ook gevaarlijke goederen verschepen, zoals vuurwerk.

… wij gespecialiseerd zijn in transporten per reefercontainer, van diepgevroren vlees op -18 graden Celsius tot chocolade op kamertemperatuur van +18 graden Celsius. Dit kan in alle modaliteiten, zelfs in de trein.

… ons bedrijfspersonage Jody de online functionaliteiten presenteert in onze nieuwste animatievideo.

… wij een inpandige sportschool hebben waar we dagelijks boks, circuit, spinning en pilates trainingen aanbieden voor de medewerkers en wij heel trots zijn op onze titel ‘Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2017‘.

… onze medewerkers niet te stoppen zijn en dit jaar hebben meegedaan aan Sporten voor Sophia, NN Marathon Rotterdam en nu trainen voor de Harbour Run.

… wij op vrijdagmiddag graag een grote schaal bittergarnituur laten komen en die opeten onder het genot van een biertje en een wijntje.