<  NIEUWS
Leonore: work hard - play hard!
24 april 2019

Jordex heeft er met Leonore Lagendijk een specialist op het Midden-Oosten bij. Vanaf nu brengt zij u graag op de hoogte van ontwikkelingen, nieuws en kennis over logistiek en transport van en naar het Midden-Oosten. Maar het is nu eerst tijd om kennis te maken met Leonore!

Van huis uit ben ik opgegroeid met schepen, wij hebben een echte scheepvaart familie. Mijn vader was in het bezit van eigen schepen, welke RoRo (roll on roll off) en conventioneel waren. Als gezin hebben we veel gereisd en heel wat van de wereld gezien.

Na de start van mijn carrière als Back Office Crude Oil bij BP in Rotterdam kreeg ik in 2007 de kans om voor BP naar Dubai te vertrekken, in de rol van Sales Aviation Fuel. Dat was een spannende uitdaging! Hier heb ik vier jaar lang enorm veel leuke dingen meegemaakt en veel contacten opgedaan.

Netwerkevenementen als de jaarlijkse Dubai Airshow waren een groot spektakel, waar veel van mijn toenmalige klanten aanwezig waren met privé jets. Ook mocht ik samen met de afdeling operations een refuelling doen van een Boeing 777. Een ervaring die je niet snel nog een keer meemaakt!

Na een leerzame tijd ben ik als trader aan de slag gegaan bij OW Bunker, één van de grootste bunkerolie (stookolie voor schepen) bedrijven in de wereld toentertijd. Als Business Development en Accountmanagement tegelijk handelde ik vooral in gasolie (lage zwavel) door de hele GCC. De mentaliteit hier luidde “work hard – play hard” en vergde veel doorzettingsvermogen. Nieuwe mogelijkheden en manieren van handelen waren daar ook een vereiste. Dit was een mooie tijd waarin ik veel reisde en Dubai was tenslotte op alle fronten booming!

Uiteindelijk ben ik de trading wereld uitgestapt en kwam ik in Khalifa Port Container Terminal terecht als Key Accountmanager. Daar heb ik mijn commerciële ervaring goed kunnen gebruiken om Khalifa Port op de kaart te zetten naast de bekende Jebel Ali port.

Nu weer teruggekeerd in Rotterdam heb ik de kans aangegrepen om mij als Business Development Manager Middle East te ontwikkelen binnen Jordex. Met de expertise en interesse op en in de regio Midden-Oosten hoop ik u een extra dimensie te kunnen geven van Jordex, van het leggen van contacten tot het vinden van de juiste routing. Ik assisteer u vanaf nu graag bij de vele mogelijkheden die het Midden-Oosten biedt.