<  NIEUWS
Logistieke uitdagingen in India
8 maart 2016

Eind vorig jaar hebben wij als host opgetreden voor de Fenedex workshop ‘’Douane en Logistieke zaken in India’’. Tijdens deze workshop hebben de sprekers, waaronder onze Export Director Robert Milder, efficiënte en veelomvattende oplossingen aangeboden die ervoor zorgen dat exportzending naar India veilig èn tijdig op plaats van bestemming arriveren.

De workshop was een groot succes en naar aanleiding hiervan is er een artikel geplaatst op de website van de Fenedex: http://www.fenedex.nl/content_db/nieuws/item/logistieke-uitdagingen-in-india.html

Jordex heeft een ruime ervaring in zowel export, import als crosstrades met India. We werken met betrouwbare, lokale partners samen. Hierdoor hebben wij goede kennis van de markt en korte communicatielijnen. In 2015 hebben wij samen met ca. 80 andere Nederlandse bedrijven deelgenomen aan de handelsmissie naar India onder leiding van minister-president Rutte.

Mocht u nog vragen hebben over douane en/of logistieke zaken in India, dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon binnen Jordex.