<  NIEUWS
Maak kennis met Afrika specialist Joey Verbrugge
28 februari 2018

Jordex heeft er met Joey Verbrugge een transportexpert bij voor Afrika. Vanaf nu brengt hij u graag op de hoogte van ontwikkelingen, nieuws en kennis over logistiek en transport van en naar Afrika. Maar ook voor meer informatie en aanvragen kunt u terecht bij Joey.

Na zijn behaalde diploma Master of Science (MSc) Economics and Business specialization in Marketing is Joey inmiddels ruim drie jaar werkzaam op ons Sales Department. Binnen zijn opleiding was Business Development een belangrijk onderdeel. Daarnaast maakt Joey deel uit van het Jordex innovatieteam, waarbij het essentieel is om marktontwikkelingen en trends nauwlettend in de gaten te houden.

De unieke kansen en het potentieel van het gigantische continent Afrika is hetgeen wat Joey voornamelijk aanspreekt. Dat in combinatie met de belangrijke transportknooppunten en drukke lijnvaartroutes. Ook heeft Joey in de afgelopen jaren bij Jordex veel contacten opgebouwd met klanten die naar Afrika exporteren, wat hem heeft doen triggeren om zich te ontwikkelen binnen de Afrikaanse markt.

Met deze expertises en interesses is Joey de aangewezen persoon om u te assisteren bij de vele mogelijkheden die Afrika biedt, van het leggen van contacten tot het vinden van de juiste routing.